Boeken  
We kunnen het zelf
Nu verkrijgbaar:

We kunnen het zelf!

Een visie op ziekte en gezondheid
40 columns geschreven voor De Andere Krant
Auteur: Arjen Pasma

Arjan Pasma (1945) is natuurgeneeskundige en homeopaat met een lange staat van dienst. Jarenlang deed hij praktijk in Nederland en Malawi. Hij was mede-opleider van veel collega's. Aan zijn werk in de praktijk en ook aan zijn boeken ligt een visie op ziekte en gezondheid ten grondslag. Een visie die hij mist in de reguliere gezondheidszorg. Zie voor meer info arjenpasma.nl

In oktober 2021 startte De Andere Krant met een wekelijkse uitgave. Vanaf het eerste nummer schreef Pasma een wekelijkse column waarin hij zijn visie op gezondheid en ziekte duidelijk maakt. Pasma neemt geen blad voor de mond en vanzelfsprekend zijn ook de gevolgen van het opgelegde coronabeleid onderwerp van zijn columns. Wat uiteindelijk in alle columns van Pasma doorklinkt met talloze praktische tips is zijn stellige weten; We kunnen het zelf.

Komende periode ontvangt u dit boek als welkomscadeau bij een nieuw jaarabonnement.

Te bestellen voor €10,- inclusief verzendkosten


Archief

In de thema edities die De Andere Krant tussen maart 2018 en oktober 2021 heeft uitgegeven was de boekenpagina een vaste rubriek. In dit boekenarchief staan de verdiepende boeken die we rondom de verschillende thema's hebben uitgelicht en aanraden voor de broodnodige verdieping.
©2023 De Andere Krant.
Alle rechten voorbehouden.