Nieuws De Andere Krant

Ambassadeurs in de spotlight

ambassadeur kroeg
💨

"Mooi aan De Andere Krant is dat die alle aspecten van de agenda benoemt"​
"Mooi aan De Andere Krant is dat die alle aspecten van de agenda benoemt"
Datum: 5 juli 2024
De Andere Krant

Rob van Rooij


De Andere Krant zet tweewekelijks een ambassadeur in de spotlight. Deze vertegenwoordigers helpen De Andere Krant zichtbaar te maken door artikelen te delen op social media en ons waar mogelijk te promoten.

Wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Nino van Hal, 45 jaar, vader van een tweeling van 12 jaar die ik heb met mijn partner Anneke. Vroeger was ik systeembeheerder, sinds 2012 run ik met Anneke Annie’s Place in Weert, een biljartzaal. We zorgen daarnaast voor veel gezelligheid en muziek. Tijdens corona had ik ook nog een café. Bij de eerste lockdown liep ik nog braaf in de rij. Bij de persconferentie bekroop me het gevoel dat we werden gemanipuleerd. Ik ging op onderzoek uit: het klopte niet wat er werd gezegd en er werd een agenda uitgerold. Bij de tweede lockdown schreef ik de burgemeester dat ik niet van plan was te gaan screenen op coronatests, zolang hij niet kon aantonen dat de maatregelen proportioneel waren of dat er bewijs was dat het sarscov2-virus was geïsoleerd. Ik kreeg een waarschuwing, maar de maatregelen werden in die tijd weer afgeschaft zodat het nooit tot een boete kwam. Van onze biljartzaal hadden we een kerkvestiging gemaakt en de burgemeester nodigden we uit te komen kennismaken. We waren gewoon open, wat gedoe opleverde met boa’s en politie. We bleven rustig, wezen op de godsdienstvrijheid en ons recht om open te blijven als religieuze instelling. Dat lukte zonder verdere boetes of maatregelen. Met onze gasten praten we regelmatig over corona, vaccinaties en aanverwante onderwerpen. Hen overtuigen lukt niet, maar je kunt wel zaadjes planten.

Waarom ben je ambassadeur van De Andere Krant?

Gezond Verstand kwam met goede informatie en ik had er respect voor dat Karel van Wolferen zijn reputatie op het spel zette. Ook leerde ik De Andere Krant kennen. Ik vroeg ernaar in de lokale boekhandel: “Oh, die wappiekrant”, kreeg ik te horen. Hij lag buiten het zicht, maar was er wel. Mooi aan De Andere Krant is dat die alle aspecten van de agenda benoemt. Niet alleen corona en vaccinaties, maar ook het klimaat, de CBDC en andere onderwerpen. De informatie is duidelijk en scherp. Eigenlijk hoe het zou moeten in de onafhankelijke pers. Ik voel me vertegenwoordigd als ik de krant lees en dat is een fijn gevoel.

Welke onderwerpen in de krant spreken je aan?

Alles wat met de agenda te maken heeft en de rol van de VN, EU en WHO. Daarnaast lees ik graag over gezondheid. Artikelen over zuiver water en voeding vind ik belangrijk. Zelf detox ik al heel lang en verdiep mij erin hoe je dat het beste kunt doen. In deze tijd van chemtrails en andere manieren waarop ze ons vergiftigen is dat geen overbodige luxe.

Wat zijn je plannen voor dit jaar en de toekomst?

Het is een feestje om onze biljartzaal te draaien. We willen graag uitbreiden met barbecues en bijeenkomsten. Het animo voor onze lezingen en bijeenkomsten is afgenomen, terwijl oversterfte en plotseling omvallende sporters daartoe wel aanleiding geven. Als je het erover hebt, zie je vaak cognitieve dissonantie. Op mijn Facebookaccount heb ik veel volgers. De agenda is nog lang niet klaar, dus ik blijf anderen informeren.

Wil je ook ambassadeur worden en helpen De Andere Krant onder een breder publiek bekend te maken? Meld je dan aan via dakl.nl/ambassadeur


 
Wil je meer weten?
Koop de nieuwste editie bij jou in de buurt, of bestel deze editie.
Wil je meer weten?
Koop de nieuwste editie bij jou in de buurt, of bestel deze editie.
©2024 De Andere Krant.
Alle rechten voorbehouden.